Work

Hejsan på er! Gud tiden bara springer iväg och jag är så dålig på att uppdatera märker jag. Men jag jobbar relativt mycket just nu så jag är rätt upptagen. Minns nästan inte vad som hänt sen jag uppdatera sist haha... Men jag har typ jobbat och haft träning varje dag. Hann även med en utgång förra helgen. Träffade lite gamla bekanta och det var super härligt. Var även till Linköping igår för innebandy. Kom hem så himla sent så jag tog en lång sovmorgon idag. Väldigt behövligt haha! Imorgon är jag ledig igen faktiskt och ska spendera kvällen med Vendela, men vet inte turligt vad vi ska hitta på än. På lördag är det match och senare på kvällen ska jag träffa släkten. På söndag är det jobb på schemat. Ska även träffa en kompis som är här på besök också. Inte träffat honom på hundra år så det ska bli trevligt. Men nu ska jag hoppa av pendeln så puss puss. 
Camilla, Lollan och Linn var förbi mig på jobbet förra veckan och det blev en härlig lunch! 

00.13

I thought that I could always count on you,
I thought that nothing could become between us two
We said as long as we would stick together,
We’d be alright
But I was stupid 
And you broke me down
I’ll never be the same again

So thank you for showing me
That best friends can not be trusted
And thank you for lying to me
Your friendship and good times we had you can have them back

When the tables turn again
You’ll remember me my friend
You’ll be wishing I was there for you
I’ll be the one you’ll miss the most
But you’ll only find my ghost
As time goes by
You’ll wonder why 
You’re all alone
 

Michael Kors

 
 
Mor min köpte mig en ny klocka igår. Har kollat efter en ny silvrig klocka med lite större ur och hittade denna inne på Michael Kors. Super nöjd med den!

Invigning

Hejsan på er! Jag trodde inte att det var möjligt att vara så trött som jag är nu. Sedan jag kom hem i onsdag så har jag inte gjort något speciellt annat än att jobba. Åkte hem till Jossan och spenderade hela dagen där och åkte sedan hem och sov. Som ni vet så var det invigning i torsdaga på Mall of Scandinavia och HERREGUD jag har aldrig varit så trött som jag var efter den dagen. Kan jämföra hur det är att arbeta på en landskamp i fotboll eller derby mellan AIK-Djurgården och det var ingenting att jämföra med. Det var så himla mycket folk och det var så otroligt mycket att göra. Började jobba 8.00 på morgonen och slutade 00.00 på kvällen. Men samtidigt var det så himla roligt. I fredags började jag vid 15 på dagen men jag sov ända fram tills att jag skulle upp och jobba. Sen jobbade jag hela kvällen så det var ingen speciell fredag om man säger så. Idag så är jag ledig dagen till ära och jag har inte gjort något alls hittills. Ska börja fixa mig snart för middag och bio med min nyfunne vän Matilda. Vi arbetar på samma jobb och vi fann varandra direkt verkligen. Kommit väldigt nära varandra på en kort tid. Men nu ska jag kolla klart på Bachelor och sedan fixa mig, puss puss! 
 
I onsdags så såg dagen ut såhär hos Jossan, vi gjorde alltså inget vettigt typ haha.. 
 
 
 

Nytt jobb

Hejsan på er! Har varit sjukt dålig på att uppdatera senaste tiden men jag har börjat på ett nytt jobb och har haft fullt upp med de. Jag jobbar som modekonsult på Gerry Weber. Med andra ord så är jag försäljare i en klädbutik. Gerry Weber kommer från Tyskland och har vuxit väldigt mycket inom Europa. Ni undrade vad det var för typ av butik och man skulle kunna jämföra butiken med Barbour. Förra veckan var det utbildning som gällde och sedan i fredags har vi inrett butiken i Mall of Scandinavia. Ni alla har säkert hört om det nya köpcentret och vet att de är invigning imorgon och att allt är långt ifrån klart med bygget. Vi är i alla fall klara med vår butik och kommer kunna öppna imorgon som planerat. Utöver det nya jobbet har det inte hänt speciellt mycket. Har varit ledig en dag sedan jag började så har inte hunnit med så mycket annat än jobb och träning.  Just nu sitter jag på tåget på väg hem från en kompis. Blev en lite oplanerad tripp och så fort jag kommer till Stockholm igen ska jag åka till Jossan och köpa med mig något att äta. Gud jag har inte ätit sedan igår vid lunch kom jag på nu haha... Men men nu ska jag sova lite den sista biten så hörs vi till helgen för det kommande dagarna är fullspäckade med jobb. Puss puss på er!
Urban Decay & Mac

 
 
 
Svängde förbi en snabbis på Sephora och Kicks för att införskaffa mig dessa. Det är en makeup setting spray från Urban Decay som jag har hört ska ha sjukt bra hållbarhet. Läppennan är i färgen In control och den är väldigt snarlik ens egen färg. Haft den innan och är super nöjd med den! 
 

RSS 2.0