10 saker ni inte visste om mig

Ja jag vet jag är dålig på uppdatering och det kommer nog inte ändras under närmsta tiden heller dock tyvärr... Händer mycket just nu och aa det får bli så då. Tänkte iaf göra ett lite annorlunda inlägg istället för att berätta om allt i min vardag just nu haha. 
 
1. Det går inte en vecka utan att jag shoppar något. Det kan röra sig om allt ifrån en hårprodukt till en ny väska. Hur går det runt då kan man undra hehe... Men min mamma o pappa är den bidragande faktorn och är sååå tacksam för det. Bortskämd tänker nog alla och ja jag är väl det men har heller inget emot det. Visar dock mina föräldrar uppskattning med att göra saker hemma, laga mat och en massa annat. 
 
2. Jag har aldrig i hela mitt liv slängt ett klädesplagg. Jag ger ALLTID bort kläder som jag rensat ur min garderob. Antingen till myrorna, någon jag känner eller helt enkelt till någon som behöver det mer än jag. Väldigt effektivt och enkelt sätt att förändra någons vardag. 
 
3. Varje gång jag låser dörren hemma på kvällen måste jag rycka i den ett antal gånger för att veta att den verkligen är låst. Får alltid höra att jag en dag kommer rycka sönder handtaget hehe...
 
4. Jag har problem med min rygg pga vikten från mina bröst. Växer de ännu mer kommer jag få operera dem mindre. Så det är ingen dans på rosor med stora bröst för den som tror det. 
 
5. Jag är beroende av läppbalsam. Jag smetar på det på läpparna cirka en gång i kvarten. Men jag har även extremt torra läppar. 
 
6. Något av det värsta jag vet är att inte ha fixade naglar. Nerbitna och spruckna naglar kan nog vara något av de ofräschaste jag vet. Självklart är det upp till var och en men jag själv har alltid fixade naglar.
 
7. Jag ångrar det tillfället och den person jag blev av med oskulden med. Det skulle kunnat vara ett bättre tillfälle och med rätt person men men det går inte att ändra på. 
 
8. Jag älskar att köpa presenter till andra som man vet att de kommer uppskatta. Att se deras min när de öppnar presenten är oslagbar. 
 
9. Jag är livrädd för att föda barn. Allt jag vill ha barn o så i framtiden men är så rädd för hur ont det kommer göra... Ja det är ett bra tag kvar men har alltid varit rädd för det. 
 
10. Jag måste ALLTID bädda min säng på morgonen. Det går absolut inte att lämna hemmet innan det är bäddat. 

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

ELVIRA NYBERG