New beginning

Hej allihopa! Nu var det ett tag sedan och har varit riktigt dålig på o blogga typ senaste halvåret hehe.. Iaf har fått ordning på min blogg nu iaf (bara lite små fixar kvar). Tusen tusen tack till Moa som fixat/fixar min blogg! Ska även fixa en ny header inom en snar framtid. 
 
Men vad händer i livet just nu då. Inte speciellt mycket annat än att jag är med vänner, åker på resor, shoppar (såklart...) och tar det allmänt lugnt. Det här med vad jag ska göra efter studenten är det många som undrar. Men som jag säger till alla så vet jag inte än. Kommer förmodligen (som det ser ut nu) att jobba ett år och sen plugga vidare till något som jag i dagsläget inte vet vad än. En annan planering är även en eventuellt flytt i höst/vinter. Det beror på hur jag känner och en rad andra saker. Nu har även innebandysäsongen dragit igång så jag kommer lägga ner ytterligare tid på det då jag ej har en massa skola längre. Utöver det får jag se vart livet tar mig helt enkelt. Är SJUKT sugen på att flytta till USA ett tag (krockar ju dock med innebnadyn...) men aa vi får se det... Efter allt som hänt om ni hängt med här på bloggen så väljer jag att inte planera allt i förväg utan det får bli som det blir. 
 
Åter till vardagen då. Sitter jujst nu ute på balkongen i solen och bara tar det lugnt. Är väldigt trött efter gårdagens festligheter. Blev en väldigt lång och kaotisk kväll som vanligt hehe. Så idag har jag inte gjort annat än att sola. Framåt kvällningen när vädret är lite svalare ska jag ta mig ut o träna. Har en massa intervaller jag måste ta mig igenom (gotta love intervaller)... Imorgon är det innebandy och packning som står på schemat. Åker till Göteborg på tisdag och blir där hela veckan. Ska se Kygo och David Guetta och jag är typ heeeelt excited! Har alltid velat se Guetta och min kärlek för Kygo är oslagbar haha. Iaf nu blev detta ett långt inlägg men var tvungen att ta igen lite. Ska ut med Sebbe nu och resten vet ni. Puss puss 
 
 

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

ELVIRA NYBERG