Böcker

Jag är absolut inte en person som gillar att läsa. Kan nog vara något av det tråkigaste som finns. MEN igår gick jag ändå och köpte fyra (!!!) böcker haha. Tänkte att jag skulle läsa ut dem och sedan säga till er vad jag tycker. Det är böcker som är väldigt omtalade så det är inga tråkiga enligt mig iaf.
 
 
Typ ett MÅSTE för alla (tjejer iaf haha..) är ju att läsa dessa böcker. Ja ni vet redan vilken serie det är. Jag älskar de här böckerna och har läst alla även fast jag inte gillar att läsa. Man blir helst fast och när jag såg den här nya boken så var det en självklarthet. Höga förväntningar på denna!
 
 Jag tycker väldigt bra om Ken Ring och hans liv. Han har gått igenom precis allt. Fick upp ögonen väldigt mycket för honom när han var med i Så mycket bättre. Han framstår som hård på utsidan och är värsta teddybjörnen på insidan. Har även träffat honom och han är hur härlig som helst. 
 
Ja ni vet redan att jag ÄLSKAR Håkan Hellström och det finns inte så mycket mer att säga. 
 
Den här boken är väldigt omtalad och jag har hört otroligt mycket bra om den. Hoppas att den lever upp till mina förväntningar! 
 

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

ELVIRA NYBERG