Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu

Ja men hej på er. Har vart otroligt dålig på att uppdatera på senaste tiden och det beror på allt och inget. Har haft otroligt mycket med allt, skolan, jobbet och träningar. Antingen har jag gått i skolan o sen tränat o sen sovit eller jobbat o sen tränat o sen jobbat för o sen gå upp o jobba igen. Ja sjukt kul låter det ju, jag är ju iaf lyckligt lottd att ha ett jobb som inte alla har så lätt med i dagens läge. Men livet har inte vart sådär på topp ändå. Har inte haft tid o på helger heller för då har det vart jobb, utgångar och matcher. Känner mig bara så himla tom och (kommer låta som en klyscha nu) ensam. Vet inte ens vad jag vågar skriva på min blogg längre pga att det hänt saker på senaste tiden som vänder sig emot mig från alla håll. Har i allt detta lyckats göra bort mig helt och typ förlora en av de finaste människorna på jorden som står mig väldigt nära. Men tillit bygg upp på att man litar på varandra och jag har inte visat den bästa sidan från mig. Men ändå att det finns människor där ute som lägger sig i andras liv och gör allt för att andra människor ska må dåligt, sånna människor spyr jag på. Vad vill ni egentligen, är så trött på människor som beter sig illa och är helt idiotiska rent ut sagt. Det känns som att det här dragit ut glädjen ur mitt liv och det kommer dröja ett bra tag innan det blir som vanligt. Men iaf igår blev det en väldigt spontan utgång och det var faktiskt väldigt roligt, idag så har jag jobbat och ätit middag med fint sällskap. Imorgon är det match så det blev en väldigt lugn lördag för min del. Men i veckan blir det mer o göra, firande av en födelsedag, halloween och middagar. Men nu ska jag hoppa in i duschen innan jag somnar, puss puss.
 

I'm alive

Godkväll på er. Har vart så himla dålig på att uppdatera på senaset tiden verkligen. Dock så kommer det vara så en vecka framöver ungefär då vi har en massa o göra i skolan innan det blir lov och har även jobbet och träningar på det. Så under tiden jag inte har bloggat så har jag pluggat en massa, jobbat en massa och tränat en massa. Det va även rätt så mycket kaos på jobbet förra veckan då de va två sverige matcher osv. Har även hunnit med o festa emellan där, firat min fina vän Alex som fyllt 18 år! Förra veckan fick också det bästa slutet man kan tänka sig. Fick helt oväntat besök av ett kärt ansikte. Var precis vad jag behövde i all denna stress, blev så otroligt himla glad! Haft bra humör ända sen dess. Men iaf imorgon är det prov i medier, samhälle och kommunikation och har även en redovisning i engelska. Har inte haft så mycket tid att plugga så jag är riktigt nervös alltså... Men nu måste jag plugga lite inna mina ögon slocknar, puss på er och godnatt!
 
Lite bilder som sammanfattar senaste tiden! 

Nu tar jag helg igen

Hallojsan på er! Har fått så mycket kritik för att jag inte uppdaterar oftare så nu ska jag försöka hålla mig till en uppdatering varannan dag iaf!! Hann inte uppdatera i helgen för det hända så himla mycket, spelade match, jobbade, festa och plugga haha, allt i ett liksom! Denna vecka har vart rätt lugn, började med stötvågsbehandling i måndags och jag kan säga att jag aldrig i hela mitt liv haft en sån smärta, gjorde såååå himla ont!! Och som grädde på moset så var det en svin snygg och galet muskulös kille som utförde det så kunde typ inte slappna av... Iaf jag härdade ut och nästa gång blir på fredag.. Igår så var det skola och sen sov jag hela eftermiddagen/kvällen hehe... Va så himla trött! Idag har jag först vart i skolan och sen hann jag hem en snabbis innan Nicole ringde och sa att hon stod med bilen utanför. Det blev en tripp till donken och lite trevligheter. Nu ligger jag iaf i sängen och ska alldeles strax hoppa in i duschen innan ph. Ville ba meddela att jag är riktigt hyper just nu för livet är på topp för tillfället och har så himla många underbara människor runt om mig!! Imorgon blir det jobb o träning, på fredag blir det festligheter (för ovanlighetens skull) med mina babes, på lördag blir det jobb o sen släktkalas och på söndag blir det jobb heeeeeeela dagen då Malmö FF gästar friends. Det var min helg i snabbversion!! Har fått en fråga varför jag går så lite i skolan och de är för att vi inte har några lektioner inplanerade på torsdagar och fredagar, så ja jag går i skolan 3 dagar i veckan hehe! Men nu ska jag duscha, kisses!
 
 

RSS 2.0